Til hovedinnholdet

Hagel AS

Lidenskap & Erfaring

Regnskap og lønn er basisleveransen for et regnskapsbyrå. Like viktig er den erfaring og det nettverk vi har til samtaler og rådgivning for deg og din virksomhet.

Som kunde i Hagel finner du erfarne fagfolk med spisskompetanse innen mange forskjellige områder. Vi har mangfold både i styre og ledelse, noe som gir oss et verdifullt grunnlag for evnen til å møte stadig nye utfordringer.

Våre regnskapsførere er organisert i team, men jobber også på tvers av organisasjonen basert på hvilken kompetanse som trengs på de forskjellige oppdrag. Vi har ansatte med spesialkompetanse relatert til bransjer, men også fageksperter innenfor lovverket for regnskap.

Bransje

Kunnskap om din bransje er selve grunnlaget for at vi kan bidra med de rette råd, effektive tilbakemeldinger og løsninger som styrker din virksomhets økonomi.

Våre bransje eksperter henter ny informasjon gjennom fagkurs og interne kurs og jobber tett sammen for å kunne bistå med ny kompetanse og optimale løsninger.

Ring 56 35 55 80 eller kontakt oss på post@hagel.no

Siste nyheter fra www.regnskapnorge.no:

Skatteberegninger for lønn vs utbytte - oppsett og diagram i Excel

29.02.2024

Skrevet av Svein Austheim og Jørgen Strøm-Andresen

For eiere som er ansatt i eget aksjeselskap er det interessant å vite når man «tjener» på å ta ut utbytte i stedet for lønn. Vi har laget et oppsett som viser relevante terskelverdier basert på oppdaterte skattesatser for 2024.

Les mer

Gjør en forskjell for bransjen!

28.02.2024

Skrevet av Regnskap Norge

Brenner du for regnskapsbransjen? Da er kanskje et verv i Regnskap Norge noe for deg.

Les mer

Hva skjer med RF-1022 i ny skattemelding?

28.02.2024

Skrevet av Jan Arild Steen, Regnskap Norge

Skjema RF-1022 er erstattet med kontrolloppstilling. Se hvem som skal levere kontrolloppstilling i skattemeldingen og hva den skal inneholde her.

Les mer