Til hovedinnholdet

Om oss

Tønsberg Regnskapskontor er Tønsberg eldste regnskapskontor, og har hatt lokaler midt i Tønsberg i 60 år, men har nå flyttet sammen med Saga Regnskap & Rådgivning sin Tønsberg avdeling til nye lokaler på Korten rett utenfor Tønsberg. Fusjoneringen er med på å styrke både oss som kontor og ønskene vi har sammen om å levere ekspertisen, ressursene og erfaringen til begge selskaper, og tilby førsteklasses regnskapstjenester og skreddersydd rådgivning til våre kunder i Tønsberg og omkringliggende områder.  

Våre kunder er alt fra små- og mellomstore bedrifter, til større aksjeselskap. Naturlig nok er Tønsberg og Vestfold sterkt representert, men vi har også kunder med tilhold i andre deler av landet. 

Alle våre ansatte har en solid erfaring fra regnskapsbransjen. I tillegg har noen bakgrunn fra andre bransjer og næringsliv.

Hos oss møter du mennesker med et genuint ønske om at din virksomhet skal lykkes. Om vi klarer å få deg til å se på oss som din egen økonomiavdeling da har vi lykkes.

Vi er nysgjerrige på deg som kunde, og vårt mål er å få best mulig kunnskap om våre kunders virksomhet slik at vi sammen kan finne de beste løsningene. Hos oss møter du erfarne regnskapsførere som er gode i sitt fag.

Vi tilbyr et helhetlig tjenestetilbud innen regnskap og økonomisk rådgivning og har fokus på å tilrettelegge for digitale løsninger tilpasset kundens behov. Ved at vi får ta oss av regnskapet, vil vi hjelpe kunden til en enklere hverdag med bedre lønnsomhet gjennom kompetanse og trygghet, slik at kunden kan konsentrere seg om sine kjerneoppgaver.

Vi mener nærhet er viktig og at Tønsberg Regnskapskontor er en naturlig samarbeidspartner for små og mellomstore virksomheter i områdene rundt Tolvsrød, Tønsberg og Færder.

Kontakt:
Postadresse: Fjordgaten 13A, 3125 Tønsberg
Epost: firmapost@sagarr.no
Telefon: 333 16 313