Til hovedinnholdet

Om oss

Saga Regnskap og Rådgivning avdeling Tolvsrød har en lang historie. Virksomheten ble etablert i 1987 av Torgunn Mathisen, som stiftet TH Regnskapsservice AS. Gro Jørgensen ble etter hvert medeier, og kontoret har i dag totalt seks ansatte.

På Tolvsrød møter du seks blide og erfarne regnskapsførere. Vi er nysgjerrige på deg som kunde, og vårt mål er å få best mulig kunnskap om våre kunders virksomhet slik at vi sammen kan finne de beste løsningene. Hos oss møter du erfarne regnskapsførere som er gode i sitt fag.

Vi tilbyr et helhetlig tjenestetilbud innen regnskap og økonomisk rådgivning og har fokus på å tilrettelegge for digitale løsninger tilpasset kundens behov. Ved at vi får ta oss av regnskapet, vil vi hjelpe kunden til en enklere hverdag med bedre lønnsomhet gjennom kompetanse og trygghet, slik at kunden kan konsentrere seg om sine kjerneoppgaver.

De fleste av våre kunder tilhører nærmiljøet i tillegg til at vi har en kundeportefølje i Oslo. Kundene har vært stabile og blitt fulgt opp med gode tjenester gjennom mange år. Kontoret har blitt drevet av Torgunn og Gro frem ut 2020, da Saga Regnskap og Rådgivning ble valgt som ny samarbeidspartner og eier. Det ble et naturlig valg, da Saga så muligheten til å kunne tilby flere tjenester og gode utviklingsmuligheter for kunder og ansatte.

Vi mener nærhet er viktig og at Saga Regnskap og Rådgivning avdeling Tolvsrød er en naturlig samarbeidspartner for små og mellomstore virksomheter i områdene rundt Tolvsrød, Tønsberg og Færder.

Kontakt:
Postadresse: Valløveien 56B, 3152 Tolvsrød
Epost: tolvsrod@sagarr.no
Telefon: 33 34 00 50