Til hovedinnholdet

Om oss

Om Hasund AS - Ålesund

HASUND AS ble stiftet i 1996 av Asbjørn Hasund som fortsatt driver selskapet. I den første perioden var selskapet et delt engasjement der stillingen var delt 50% på HASUND og 50% som leder for Stranda Verksted.

Oppdragsmengden for HASUND utviklet seg raskt til å bli en heltidsjobb med sine første ansatte. Etter noen år i mindre lokaler i Ulsteinvik, flyttet HASUND inn i dagens lokaler i næringsparken ved Stålhaugen og Borgstein. Her har vi utviklet oss i takt med kundene og vi har per i dag rundt 25 dyktige ansatte.

 

VÅRE VERDIER

Kompetanse:

Vår største ressurs er kompetansen til hver enkelt medarbeider. I en kunnskapsbedrift er faglig påfyll en kontinuerlig prosess og det er viktig å skape en kunnskapssøkende kultur.

Kvalitet:

Vi skal bruke vår kompetanse og systemer til å levere tjenester av god kvalitet til rett tid. Vi skal følge lover og regler samt etterstrebe å gi gode råd og levere rettvisende og informative rapporter.

Kundebehandling:

Kunden skal være i sentrum for vår virksomhet. Vi skal være interessert i våre kunder sin forretningside, drift og økonomi. Vi skal bygge tillit hos kunden ved å være til å stole på og ved å bidra til å skape merverdier.

Samarbeid:

Vi skal samarbeide innad og utad gjennom laginnsats, gjensidig respekt og åpen kommunikasjon.