Til hovedinnholdet

Vi kan bistå deg med utfakturering. Ved å ta i bruk elektroniske løsninger kan du spare mye på å sende ut fakturaer f.eks. pr. epost. Vi tilbyr selvsagt også å sende ut fakturaer i det nye EHF-formatet.

Ønsker du å fakturere selv, uten at du må installere et eget fakturaprogram på din egen PC? Vi tilbyr deg et enkelt og svært brukervennlig fakturaprogram med pålogging på internett. Programmet er direkte knyttet til vårt regnskapssystem, og fakturaene er automatisk oppdatert i regnskapet når du har fakturert.

 

Fakturering for veger, lag og organisasjoner

Vi tilbyr enkel bistand til lag og foreninger som ønsker å bruke et profesjonelt regnskapskontor til å føre regnskapet. La kasserer stå for inn- og utbetalinger, samt samle bilag, så kan et regnskapskontor ta selve bokføringen. Kanskje det da blir lettere å få folk til å ta denne oppgaven i styret?

Mange veger og foreninger har også en stor faktureringsmengde, hvor det er lik faktura til mange mottakere. Her har vi skreddersydde løsninger som gir store besparelser både økonomisk og tidsmessig. Ta kontakt for tilbud.

Kundefordeler

  • Gode faktureringsrutiner gir raskere penger på konto.
  • Ved å fakturere raskt og korrekt slipper du unødvendige diskusjoner med kundene dine.