Til hovedinnholdet

Ledige stillinger

Frodig Økonomi AS søker etter en regnskapsmedarbeider med erfaring innen regnskap og økonomi til vårt regnskapskontor på Nesbyen. Det er ønskelig at du er Statsautorisert regnskapsfører, eller har et mål om å bli statsautorisert i fremtiden.

Vi søker en person som er
• nøyaktig og pliktoppfyllende
• lærevillig og ønsker å utvikle både deg selv og bedriften
• serviceinnstilt og imøtekommende
• motivert til å jobbe med mange ulike næringer og selskapsformer, inkludert landbruk.

Vi vil tilby en variert stilling med en bred kundeportefølje hvor du vil arbeide innenfor de fleste fagfelt vi tilbyr. Stillingen vil også omfatte en portefølje innen landbruk.

Send søknad

E-post *

Tlf *

Søknadstekst *

Last opp CV

Søknadsfrist: 20. mars
Send søknad og CV til: post@frodigokonomi.no eller til Frodig Økonomi AS, Postboks 4, 3541 Nesbyen.
Kontaktperson: Geir Olav Alu Brøto. Har du spørsmål, kan du ta kontakt på tlf. 32 07 03 00.

Om arbeidsgiveren
Frodig Økonomi er et moderne regnskapskontor på Nesbyen med ni ansatte og en kundeportefølje innenfor et bredt spekter av næringer og selskapstyper. Vi er medlem av den landsomfattende regnskapskjeden  Saga KL, hvor vi får god nytte av et større faglig regnskapsnettverk i tillegg til at vi er selvstendige, lokalt eid og kan ta egne valg. Vi har fokus på kundens ønsker og behov, tilrettelegger kundens økonomisystem i tråd med den teknologiske utviklingen samtidig med at vi tilbyr en moderne løsning for våre kunders regnskaper. I dag blir de fleste regnskaper betjent i regnskapssystemene
Tripletex, PowerofficeGo og Visma Business. I tillegg til basistjenester innen regnskap, lønn og årsoppgjør, tilbyr vi bred rådgivning innen økonomi og regnskap, samt eierskifte både innen landbruk og andre virksomheter.