Til hovedinnholdet

Vestby Regnskapskontor er nytt medlem i Saga KL

Vestby Regnskapskontor, med daglig leder Kjell Arnvard i spissen, er fra 1. oktober 2021 medlem i franchisekjeden Saga KL. Vestby Regnskapskontor har drevet med regnskapsføring siden oppstarten i 1953, og kan ved hjelp av sin 10 dyktige regnskapsmedarbeidere tilby regnskapstjenester til firma i mange ulike bransjer. Med spisskompetanse innen landbruksregnskap har de på kundelisten flere av Vestby og omegns flotte landbruksselskaper.

Fremoverlent og digitalt regnskapsbyrå

Vestby Regnskapskontor prioriterer å utnytte de fordeler moderne it-systemer gir regnskapsfører og sine kunder. De bruker it-systemer som forenkler og tilrettelegger slik at kunder kan fakturere, føre timer og godkjenne betalinger via internett. Via app kan de ansatte føre timer til fakturering, og man kan i tillegg føre kostnader på varer tatt fra lager direkte på prosjekt.

- Regnskapsbransjen er i stadig utvikling og vi mener det er viktigere enn noen gang å stå sammen med flere andre kvalitetsbevisste regnskapskontor. Vi mener at Saga KL med sitt franchisekonsept passer oss veldig godt. Vi kan fortsette å drive vårt lokale regnskapskontor etter våre ambisjoner og målsettinger, samtidig som vi kan benytte oss av stordriftsfordeler gjennom Saga KL, sier Kjell Arnvard - daglig leder i Vestby Regnskapskontor.

Saga KL fortsetter veksten

Med Vestby Regnskapskontor med på Saga KL-laget fortsetter kjeden å befeste sin posisjon som en av de største aktørene i regnskapsbransjen. 

- Vi er svært fornøyde med at Kjell Arnvard og Vestby Regnskapskontor velger å bli med på vårt kjedekonsept. Dette blir medlemskontor nummer 30 med bra regnskapsfolk som leverer regnskapstjenester med god kvalitet til sine kunder. Velkommen til Saga KL, vi gleder oss til å samarbeide med gjengen fra Vestby, sier Runar Vinjevoll, administrerende direktør i Saga KL.

Du kan leser mer om Vestby Regnskapskontor på sagakl.no eller på vestbyregnskap.no