Til hovedinnholdet

Karrieremuligheter

I Saga KL er vi over 400 ansatte som engasjerer oss for å skape verdier sammen med våre kunder. Fra 40 ulike kontorlokasjoner jobber vi med regnskap, HR og rådgivning for kunder i ulike bransjer og i alle størrelser. 

Vår visjon er å "sammen skape verdier", sammen med gode kollegaer og for våre kunder. Uansett ambisjoner og personlige egenskaper så vil du hos oss få en unik mulighet til å utvikle deg i regnskapsbransjen, en bransje i vekst. Har du en av disse rollene, eller ønsker du å ta rollen som "Regnskapsføreren", "Tallknuseren", "Lønnsmedarbeideren", "HR-eksperten", "IT-økonomen", "Rådgiveren", "Bransjeeksperten", "Fageksperten" eller "Lederen"? I Saga KL har vi behov for medarbeidere med ulik kompetanse og med ulike ambisjoner.

Er du interessert i å begynne å jobbe hos ett av våre regnskapsbyrå? Her finner du oversikt over ledige stillinger:

Ringerike - Trainee

I Saga Ringerike får Traineen et to-årig praksisløp mot autorisasjon som regnskapsfører. Vi er ikke redd for å eksponere nyutdannede for utfordringer og la de smake på både stress og mestring.

Les mer om stillingen her
Søknadsfrist: 16.03.2023

Trondheim - Lønnsrådgiver

KL Økonomi og HR AS søker en lønnsrådgiver med flere års erfaring. 

Les mer om stillingen her

Vestfold og Telemark - Erfaren statsautorisert regnskapsfører

Vi i Saga Regnskap og Rådgivning AS er i vekst. Er det deg vi trenger?

Du er statsautorisert regnskapsfører/revisor, og har jobbet med regnskap og bedriftsrådgivning i flere år. Vi er på jakt etter deg som er motivert, engasjert og som brenner for god kundeservice og godt arbeidsmiljø.

Les mer om stillingen her

Drammen - Statsautorisert regnskapsfører

Saga Regnskap Drammen søker en statsautorisert regnskapsfører med erfaring fra regnskapsbyrå. Lang erfaring kan kompensere for autorisasjonen.

Les mer om stillingen her

Ringerike - Ledige stillinger

Er du initiativtakende, dyktig og opptatt av utvikling? Vi er alltid på jakt etter nye kollegaer som kan tilføre ny kunnskap og erfaring til vårt fellesskap. Kanskje er Saga Ringerike stedet for deg? 

Les mer om stillingen her