Til hovedinnholdet

Karrieremuligheter

I Saga KL er vi over 400 ansatte som engasjerer oss for å skape verdier sammen med våre kunder. Fra 40 ulike kontorlokasjoner jobber vi med regnskap, HR og rådgivning for kunder i ulike bransjer og i alle størrelser. 

Vår visjon er å "sammen skape verdier", sammen med gode kollegaer og for våre kunder. Uansett ambisjoner og personlige egenskaper så vil du hos oss få en unik mulighet til å utvikle deg i regnskapsbransjen, en bransje i vekst. Har du en av disse rollene, eller ønsker du å ta rollen som "Regnskapsføreren", "Tallknuseren", "Lønnsmedarbeideren", "HR-eksperten", "IT-økonomen", "Rådgiveren", "Bransjeeksperten", "Fageksperten" eller "Lederen"? I Saga KL har vi behov for medarbeidere med ulik kompetanse og med ulike ambisjoner.

Er du interessert i å begynne å jobbe hos ett av våre regnskapsbyrå? Her finner du oversikt over ledige stillinger:

Søknadsfrist: 08.05.2023

Saga Regnskap & Rådgivning søker leder av regnskapsbyrå/COO

Arbeidsgiver: Saga Regnskap & Rådgivning AS

Stillingstittel: Byråleder/ COO

Frist: 08.05.2023

Ansettelsesform: Fast

 

Saga Regnskap & Rådgivning er et autorisert regnskapskontor med avdelinger i Vestfold og Telemark. Vi søker en statsautorisert regnskapsfører eller revisor i rollen som Byråleder/COO, med lederansvar for våre avdelinger. Vi har store ambisjoner om ytterligere vekst - en vekst som skal være basert på moderne digitale løsninger og et sterkt faglig arbeidsmiljø. Selskapet har i dag over 70 ansatte, og leverer tjenester innenfor digital, regnskap og rådgivning til over 2.000 kunder.

Les mer om stillingen her

Du har muligheten til å bli en del av Saga Regnskap Asker og Bærum AS

Arbeidsgiver: Saga Regnskap Asker AS

Stillingstittel: Regnskapsfører

Frist: Snarest mulig

Ansettelsesform: Fast

 

Trives du med å jobbe som regnskapsfører, men ønsker en forandring? Nye kollegaer kanskje?

Da har du muligheten til å bli en del av Saga Regnskap Asker og Bærum AS.

Saga Regnskap er et veletablert regnskapsbyrå i Asker med dyktige og profesjonelle medarbeidere. Her vil du få ansvaret for egen kundeportefølje og muligheter til å i stor grad legge opp din egen arbeidsdag. Hovedsakelig benyttes systemene Tripletex og Visma Business.

Les mer om stillingen her

Ringerike - Trainee

I Saga Ringerike får Traineen et to-årig praksisløp mot autorisasjon som regnskapsfører. Vi er ikke redd for å eksponere nyutdannede for utfordringer og la de smake på både stress og mestring.

Les mer om stillingen her

Vestfold og Telemark - Erfaren statsautorisert regnskapsfører

Vi i Saga Regnskap og Rådgivning AS er i vekst. Er det deg vi trenger?

Du er statsautorisert regnskapsfører/revisor, og har jobbet med regnskap og bedriftsrådgivning i flere år. Vi er på jakt etter deg som er motivert, engasjert og som brenner for god kundeservice og godt arbeidsmiljø.

Les mer om stillingen her

Ringerike - Ledige stillinger

Er du initiativtakende, dyktig og opptatt av utvikling? Vi er alltid på jakt etter nye kollegaer som kan tilføre ny kunnskap og erfaring til vårt fellesskap. Kanskje er Saga Ringerike stedet for deg? 

Les mer om stillingen her