Til hovedinnholdet

Åfjord Regnskap -en del av Saga KL

Regnskapskjeden Saga KL vokser i Trøndelag
Franchisekjeden Saga KL trekker stadig til seg flere medlemsbyrå, også i Trøndelag. Vi har gleden av å informere om at Åfjord Regnskap, med Endre Ugedal i spissen, er nytt medlem i Saga KL. Åfjord Regnskap har 27 ansatte og holder til på Fosen i Trøndelag.
-"Jeg har hatt gleden av å møte flere av de ansatte, og jeg har stor tru på at de vil passe veldig godt sammen med oss", sier Runar Vinjevoll (adm.dir. i Saga KL). 

Åfjord Regnskap har i mange år valgt å stå alene, "men nå er tiden igjen moden for at vi blir del av et større fellesskap", sier Endre Ugedal daglig leder i Åfjord Regnskap.  "At Åfjord Regnskap valgte å bli med oss i Saga KL-familien er vi utrolig stolte av", sier en fornøyd Runar Vinjevoll. 

"Det er 10 år siden vi var en del av regnskapskjeden Økonor. Regnskaps- og franchisekjeden Saga KL minner oss om det positive med å være en del av noe større, og vi ser frem til å jobbe godt sammen med kjedeadministrasjonen og de andre lokalt eide medlemsbyråene", sier en forhåpningsfull Endre Ugedal (daglig leder).

Om Saga KL
Regnskapskjeden Saga KL drives som en medlems eid franchisekjede med stor grad av frihet for medlemskontorene. 41 solide og kvalitetsbevisste regnskapsbyrå er i dag en del av kjeden, og over 450 dedikerte ansatte sørger for å levere regnskapstjenester og gode råd til over 10.000 kunder i hele Norge.

Saga KL kombinerer det beste ved lokal ledelse og lokalt eierskap med stordriftsfordeler, og vi mener dette er en god oppskrift for utvikling. Gjennom faglig fellesskap, gode avtaler og stor frihet for det enkelte medlemskontor, bygger vi kjeden sammen med medlemskontorene.

Om Åfjord Regnskap
Anton Ugedal, far til daglig leder Endre Ugedal, etablerte Åfjord Regnskap som enkeltpersonforetak i 1981. Etterspørselen etter tjenestene økte raskt, og Peder Otto Humstad kom inn som medeier i 1983. Siden har det vært en jevn vekst både når det gjelder medarbeidere og kunder, og pr. i dag sysselsetter bedriften 27 engasjerte medarbeidere. Regnskapsbyrået har lang erfaring og bred kompetanse innen regnskap og økonomisk rådgivning for de fleste næringer og bransjer. Åfjord Regnskap er stolte av å være Power Office Premium Partner.

Link til Åfjord Regnskap sin hjemmeside: https://afjordregnskap.no/

VELKOMMEN til Saga KL-familien - SAMMEN skal vi skape verdier.