Til hovedinnholdet

Saga KL i god driv!

 

Saga KL er regnskapskjeden for de som ønsker å drive et lokaleid regnskapskontor
Saga KL ble etablert som kjedekonsept i 2003, og har siden den gang hatt en god økning i antall medlemskontor. «Bare i løpet av det siste året har vi fått flere nye medlemsbyråer med oss inn i «storfamilien» vår, og det er skikkelig gøy», sier en smilende Runar Vinjevoll (adm.dir.).

Disse kontorene tilfører oss mange dyktige medarbeidere med bred kompetanse innenfor ulike fagfelt, og vi er svært fornøyd med at de nå er en del av Saga KL;

o Din Bedriftspartner, Sandnessjøen
o Bedriftspartner, Mosjøen
o Regnskapssentret, Brønnøysund
o Frodig Økonomi, Nesbyen
o Mercator, Sarpsborg
o Hasund, Ålesund og Ulsteinvik


Saga KL legger til rette for inkludering og utvikling slik at kjeden og hvert enkelt medlemsbyrå fortsetter å være konkurransedyktig i fremtiden. «Det er gøy når flere ser verdien av å være en del av vårt konsept som franchisekjede. Vår bransje er jo ikke helt typisk innenfor franchisekonseptet, men det at stadig flere ser fordelene i å være en del av oss, spesielt i en tid med mange krav satt av myndighetene, det synes jeg er ordentlig stas» sier Runar ivrig.

 

 

Sterkere sammen i en tid med mange krav
36 solide og kvalitetssterke Saga KL regnskapsbyrå skaper verdier sammen med over 400 fantastiske medarbeidere, som hver dag jobber for at våre kunder har orden og styring på økonomien. «Vi er opptatt av folka som skal levere gode tjenester til våre kunder" forteller Runar videre.

Det er veldig gøy, men også krevende å drive regnskapsbyrå i dagens marked. Mange nye krav og regler fra myndighetene må følges, og våre kunder har forventninger til at vi utvikler oss og tilbyr nye tjenester. Bærekraftsrapportering og klimaregnskap er eksempel på dette, og ved å stå samlet i en kjede som Saga KL, klarer vi å levere i konkurranse med andre store aktører i vår bransje.

Vi kombinerer det beste ved lokal ledelse og lokalt eierskap med stordriftsfordeler, og vi mener dette er en god oppskrift for vekst. Gjennom faglig fellesskap, gode avtaler og stor frihet for det enkelte medlemskontor, bygger vi opp vår kjede sammen. Kjeden og medlemmene videreutvikler konseptet i tett samarbeid, hvor kjedekontoret er en medspiller og et supplement til det lokale kontoret.

 

Saga KL er fortsatt en regnskapskjede eid av medlemsbyråene
Da fire av våre medlemskontor med samme hovedeier valgte å slutte seg til Azets tidligere i år, fikk kjeden en syretest av kjedens visjon og samarbeid. Runar understreker at Saga KL fortsatt sår sterkt samlet, også uten disse 4 kontorene som ved årsskiftet går ut av Saga KL-kjeden og blir en del av Azets-konsernet og deres profilering.

Saga KL er en medlemseid franchisekjede som skal være det beste valget for de små og mellomstore lokaleide regnskapsbyråene. «Vi er fortsatt eid av våre medlemskontor, og vil fortsette å være det beste førstevalg for regnskapskontorer som vil kombinere egen selvbestemmelse med stordriftsfordeler», avslutter Runar med et glimt i øyet.