Til hovedinnholdet

Regnskapstjenester Eidsvoll blir medlem av Saga Services

Daglig leder Halvor Aarhus Aalborg, og alle ansatte i Regnskapstjenester Eidsvoll ønskes velkommen som nytt medlem i Saga Services.

Vi er stolte og glade for å kunne ønske Regnskapstjenester Eidsvoll velkommen som medlem i Saga Services. Styreleder Olav Degvold etablerte byrået i 1986, og har nå overlatt roret til yngre krefter. Daglig leder Halvor Aarhus Aalborg og hans 11 dyktige kollegaer holder til i Sundet sentrum på Eidsvoll.

Regnskapstjenester Eidsvoll er opptatt av å følge med i regnskapsbransjens utvikling, og er i dag et moderne og «skybasert» regnskapsbyrå. Med fokus på skreddersøm og det å tilpasse seg kundens behov har de opparbeidet seg en lojal og solid kundemasse. I 2021 forventer de en omsetning på 10.000.000,- og blir kontor nummer 25 i Saga Services.

«Vi ser virkelig frem til å jobbe sammen med de regnskapsbyråene i Saga Services, for å bidra til felles verdiskapning. Vi kan nå dra nytte av stordriftsfordelene som medlemskapet i Saga Services gir oss, samtidig som vi gjør egne valg på veien videre i utviklingen av Regnskapstjenester Eidsvoll. Dette er vinn vinn for lokale eiere, ansatte og selvfølgelig alle våre viktige kunder!»

- Halvor Aarhus Aalborg, eier og daglig leder i Regnskapstjenester Eidsvoll

«Regnskapstjenster Eidsvoll er et fremoverlent regnskapsbyrå som vil passe godt inn i vårt kjedekonsept. Med en engasjert ledelse, og hyggelige og kompetente ansatte vil de være med på å løfte Saga Services sammen med de 24 andre kontorene. Vi ønsker alle ansatte velkommen på vinnerlaget :-)»

- Runar Vinjevoll, viseadministrerende direktør i Saga Services

 

Du kan lese mere om Regnskapstjenester Eidsvoll på Sagaservices.no