Til hovedinnholdet

Kvalitet & Ledelse og Saga Services slår seg sammen

Kvalitet & Ledelse og Saga Services slår seg sammen til en felles kjede, med det befester vi vår posisjon som Norges største franchisekjede for regnskapsbyråer.

– Vi ser et stort potensial i å slå sammen to allerede godt etablerte kjeder, og ser på dette som et riktig steg. Både KL og Saga er to franchiseselskap som står godt hver for seg, men vi blir enda sterkere sammen, sier administrerende direktør i Saga Services, Simon Dahl.

En god match

Styret og eiere i begge kjedene ser frem til å bygge videre på de to kjedenes sterke sider. Nå starter jobben med å skape en felles kultur i det nye selskapet, hvor trygge rammer for de ansatte og kompetanseheving står i fokus.
– Ved å inkludere flere mennesker med ulik bakgrunn og tverrfaglig kompetanse får vi lettere tatt ut vårt potensiale, noe som vil komme alle våre kunder til gode. Vi skal legge til rette for inkludering og innovasjon slik at kjeden vil fortsette å være konkurransedyktig i fremtiden, sier Trym Are Sivertsen daglig leder i Kvalitet & Ledelse.

Omsetning på 350 millioner

I år budsjetterer Saga KL med en omsetning på kr 350 millioner, noe som gjør kjeden til en av de største aktørene innenfor regnskaps- lønns- og HR-tjenester i landet.
–Med sammenslåingen styrker vi posisjonen vår ytterligere, som en stor og solid norsk regnskapskjede for de lokaleide kontorene. Totalt blir vi nå 331 kompetente og serviceinnstilte medarbeidere som bistår våre over 7100 kunder, sier Dahl.

Rigget for vekst

Saga KL skal være det naturlige kjedevalget for bedriftseiere som ser fordelene av å være sterke sammen med andre kvalitetsbevisste og solide regnskapsbyrå, men som samtidig ønsker selvbestemmelse over hvordan de vil utvikle og skape verdi i eget firma.
– Vi ønsker å skape en enda sterkere arena for lokalt eide regnskapskontor, og vi skal være et konkurransedyktig kjedekonsept for de eierne som ikke ønsker å selge firmaet sitt. Vår visjon er å kombinere de beste fordelene med lokal ledelse og stordriftsfordeler fra kjededrift. Vi mener dette er en god oppskrift for vekst, som skal bidra til at vi knytter til oss flere medlemsbedrifter i hele Norge, forteller Simon Dahl.

Fakta:

Saga Services AS

Saga Services er en kjede av utvalgte, høyt kvalifiserte regnskapskontorer i Norge. Saga Services ble etablert som kjedekonsept i 2003, og kjedekontoret er registrert i Hønefoss. Kjeden består i dag av 21 kontorer med i alt 256 ansatte, og omsatte i 2020 for kr 246 mill.

Kvalitet & Ledelse AS

Regnskapskjeden Kvalitet & Ledelse ble etablert i Trøndelag i 1999 og har i dag 6 medlemskontor som leverer et bredt spekter av økonomi- og HR-tjenester. Med 75 medarbeidere omsatte KL for kr 74 mill. i 2020.

Saga KL

Det nye selskapet vil bli den største franchisekjeden innenfor regnskapsbransjen i Norge. Forventet omsetning for den nye kjeden i 2021 er 350 mill.  Den nye kjedeledelsen består av Simon Dahl, Runar Vinjevoll og Trym Are Sivertsen.

 

Kontaktinfo:

Simon Dahl, administrerende direktør Saga Services. Tlf: 99 57 10 31
Runar Vinjevoll, viseadministrerende direktør Saga Services. Tlf: 91 81 50 88
Trym Are Sivertsen, daglig leder Kvalitet & Ledelse. Tlf : 95 92 63 30