Til hovedinnholdet

Systemløsninger

Saga Tønsberg benytter Visma Business og flere skyløsninger som arbeidsverktøy. Systemløsninger som Visma Business, Visma eAccounting, 24SevenOffice og Tripletex sikrer effektivitet og kvalitet. Ingen kunder er like, vi forsøker derfor å finne det verktøyet eller den løsningen som passer for kunden.

Vi gir råd om valg av regnskapssystem i skyen (online-system)

Systemleverandørene markedsfører sine systemer direkte mot sluttbruker (dvs din bedrift) svært aktivt for tiden. Enkelte markedsfører budskapet "regnskap er enkelt, du klarer det selv, du trenger ikke regnskapsfører". Kunden opplever at det likevel ikke var så enkelt og tar kontakt med regnskapsfører.
 
Vi kjenner flere av systemene og kan gi råd. Vi anbefaler at du tar kontakt med oss før du bestemmer deg for valg av økonomisystem i skyen. Vi kan hjelpe deg i gang med 
  • oppsett av systemet
  • valg av moduler
  • innlegging av tall fra tidligere system etc.
  • forslag til arbeidsrutiner

Dersom du får en skjev oppstart vil det ofte kreve mye tid med å rette opp feil.

Våre systemløsninger

Visma Business er vårt byråsystem, men i tillegg jobber vi med flere web-baserte løsninger der kunden kan gjøre endel oppgvaer selv. Slike løsninger har vi jobbet med siden tidlig på 2000-tallet, det var før begrepet "skyløsninger" var oppfunnet.

Vårt utgangspunkt er alltid å vurdere bedriftens behov.

  • For de minste tilbyr vi Visma eAccounting som er et nettbasert faktura- og regnskapsprogram. Programmet er enkelt å lære og enkelt å bruke. Det kan integreres med din bank og nettbutikk, er tilgjengelig overalt og alltid, gjør det enkelt å samarbeide med din regnskapsfører og sørger for at all data er sikret. 
  • Et godt alternativ for de litt større bedrifter er Tripletex. Systemet er brukervennlig har spesielt gode funksjoner for prosjektstyring men består av mange ulike moduler, faktura, regnskap, lønn, reiseregning, timeregistrering og prosjekt. Vi har mange fornøyde kunder på Tripletex
  • Det tredje online-systemet vi jobber med er 24SevenOffice. Dette har vi  benyttet siden begynnelsen av 2000-tallet. 24SevenOffice var svært tidlige ute og har 20 års erfaring som online løsning. Her får du alle moduler en mellomstor bedrift trenger for å styre sin bedrift i ett integrert system. I tillegg er 24SevenOffice integrert med over 200 tredjepartsløsninger, som blant annet de fleste banker, inkassoselskaper, kassesystemer, netthandler, produksjonssystemer, bransjeløsninger, forsystemer med mer.
  • Vårt byråsystem er Visma Business med funksjoner som Autopay, autoinvice og dokumentsenter.