Til hovedinnholdet

Om oss

Hos Saga Tønsberg får du en engasjert samarbeidspartner som er opptatt av å hjelpe deg å lykkes. Gjennom bred kompetanse og gode tekniske verktøy skal vi bidra til verdiskapning i din bedrift.

 

Autoriserte regnskapsførere

Saga Regnskap Tønsberg ble etablert i 2002 og vi er nå 10 regnskapsførere. Vi har ca 200 kunder fordelt over hele landet. Saga Regnskap Tønsberg holder til på Træleborgodden ved innseilingen til Tønsberg, og er lett tilgjengelig med gratis kundeparkering. Våre lokaler er samlokalisert med firmaer i ulike bransjer.

Kontoret har 10 regnskapsførere hvorav 5 er autoriserte.

Vi har spesiell kompetanse på regnskapsføring for eiendomsmeglerforetak og er regnskapsfører for alle selskapene i den ekspansive kjeden Partners. Vi har lang erfaring med papirløs regnskapsføring og har effektive, moderne automatiserte rutiner. Vi har jobbet med online løsninger siden begynnelsen av 2000-tallet.

Vi er med i regnskapskjeden Saga Services og har tilgang til et faglig nettverk bestående av 24 kontorer over hele landet.

Det er enkelt å bytte regnskapsfører

Vår filosofi er at dine behov skal stå i fokus, og vil derfor tilby løsninger som gjør din hverdag tryggere. En god løsning gjør at kan konsentrere deg om det du er god på, enten det er salg, håndverk eller levering av tjenester.

Vi vil at samarbeidet med oss skal gi verdier tilbake til deg. Med verdier mener vi god kontroll og oversikt over drift og økonomi, mindre stress og bekymringer. Vi ønsker å være din rådgiver og støttespiller og ser frem til å møte deg!

Regnskapsførerne er viktige støttespillere for små- og mellomstore bedrifter i Norge. Her kan du se en film som omhandler bedrifter som har hatt verdifulle erfaringer med regnskapsfører.

Hvis du går med tanker om å bytte regnskapsfører ta kontakt med oss. Et bytte kan i mange tilfeller være "sunt". Vi kan på kort varsel ta et møte der vi orienterer om hva vi kan tilby. Vi kan love god service og oppfølging. Ta kontakt med daglig leder Line H. Langnes på telefon 954 46 131 eller line@sagaservices.no

Lang erfaring

  • Vår lange erfaring gjør at vi har god kjennskap til  problemstillingene i mange bransjer.
  • Vår bransjekunnskap kommer derfor alle kunder til nytte.
  • Vi har jobbet med kunder i 15 år og har sannsynligvis møtt en tilsvarende utfordring og hvordan andre i din bransje har løst dette.