Til hovedinnholdet

Fornøyde ansatte gir fornøyde kunder

Line Helen Langnes, daglig leder i Saga Regnskap Tønsberg, er opptatt av at de ansatte skal trives på jobb. Fornøyde ansatte gir fornøyde kunder sier Line, og er sikker på at kundene har stor glede av det gode arbeidsmiljøet de har på kontoret i Træleborgodden 6. Ved å ta godt vare på sine ansatte, skaper det overskudd og glede til å ivareta kundenes behov på en bedre måte. Et godt arbeidsmiljø er en forutsetning for å levere gode kundeopplevelser.

Saga Regnskap Tønsberg, har vært aktive siden 2002. Regnskapsfirmaet ble startet av Ragnar Dunsby og ble som et av de første kontorene med i kjeden Saga Services. Kjeden består i dag av 24 kontorer med 320 ansatte. Her i Tønsberg er de 10 ansatte, deriblant fem autoriserte regnskapsførere.

Adele og Ester er stolte av faget sitt og jobben de gjør for kunden

De to blide regnskapsførerne som du ser på bildet over, Adele Osberg Nilsen og Ester M. Kulterud, er begge stolte av fagkompetansen de har opparbeidet seg innen regnskapsfaget. Ester bruker regnskapskompetansen sin daglig for å hjelpe kundene og og er opptatt av god og tett kundedialog.

- Regnskap handler ikke bare om å bokføre bilag, men det handler også om å kunne gi råd og å veilede kunder i forhold til den situasjonen de er i. Det er viktig å være tydelig og bruke et forståelig språk i kommunikasjon med kunden, og svare på forespørsler innen kort tid. Jeg mener også det er viktig å møte kunden eller ta en telefon innimellom, ikke bare kommunisere via mail.

Adele mener regnskapsførere har all mulig grunn til å være stolte av faget sitt.

- Det er definitivt bruk for oss regnskapsførere. Programmene som brukes blir stadig mer effektivisert og tar mer og mer over ulike oppgaver, men det hjelper ingenting å ha et godt program når ikke kunnskapen er der. Fagområdet vårt er så utrolig stort og ofte må man gå inn på regler innenfor hver bransje, da er det veldig greit å ha regnskapskompetansen på plass i bunn.

- Jeg tror at det viktigste er å respondere raskt. Ting skal gjerne gå litt fort når man driver business og ofte trenger man å få avklart ting før man kan gå videre. Da er det viktig at også regnskapsfører er "på" slik at man får en god flyt. Det er også viktig og alltid være serviceinnstilt og gi god informasjon til kunde og medarbeidere dersom man følger opp saker som tar litt tid.

Vi bidrar til god kontroll og oversikt over drift og økonomi
De mange tjenestene som Saga Regnskap Tønsberg kan tilby, inkluderer blant annet tradisjonell regnskapsføring, lønn, HR, rådgivning, budsjettering, årsoppgjør samt bistand med OTP-avtaler. Vår filosofi er at dine behov skal stå i fokus, vi tilbyr derfor løsninger som gjør din hverdag tryggere. En god løsning gjør at du kan konsentrere deg om det du er god på, enten det er salg, håndverk eller levering av tjenester.

– Vi har kunder fra store deler av landet og innenfor mange bransjer, men vi er absolutt størst innen regnskapsføring av eiendomsmeglere.

Saga Regnskap Tønsberg, er ansvarlig regnskapsfører for en stor landsdekkende eiendomsmeglerkjede, og har et hengivent team som har spesialisert seg på regnskapsføring for eiendomsmeglere.

– Det var en mulighet som kom, og den muligheten tok vi. Vi vokser i takt med kundene, fastslår Langnes.

Saga Regnskap Tønsberg tar våre kunder på alvor
Er du kunde hos Saga Regnskap Tønsberg, har du kanskje lagt merke til hvor godt du blir tatt vare på av regnskapsfirmaets imøtekommende ansatte. Ved å ha stabilitet i teamene, sørger vi for at det i stor grad er de samme medarbeiderne som jobber med og følger opp kundene ved å ha personlig kontakt og bygge opp en god relasjon og dialog.

– Vi finner smidige løsninger, og har en personlig kommunikasjon med kunden.

Ønsker du å komme i kontakt med oss, følg denne linken for kontaktinformasjon:
Kontakt Saga Regnskap Tønsberg