Til hovedinnholdet

Om oss

Saga Regnskap hjelper små og mellomstore bedrifter på Østlandet til økt effektivitet og bedre lønnsomhet. Hos oss møter du mennesker med et genuint ønske om at din virksomhet skal lykkes. Vår avdeling i Sandefjord ble åpnet i 2014, med et utspring fra hovedkontoret i Larvik.

Gjennom tett kontakt og oppfølging skaper vi grobunn for et godt samarbeid og sterke resultater. Med høy faglig kompetanse og stort engasjement får du råd og hjelp innen økonomi, regnskap, skatt og finans.

 

Forretningsidé og verdier

Gjennom motiverte og dyktige medarbeidere skal Saga Regnskap være den foretrukne leverandør av økonomisk administrative tjenester og bidra til effektivisering av våre kunders forretningsprosesser slik at de oppnår høyere verdiskapning.

Våre verdier er “Stolt, Fokusert og Entusiastisk”
 Stolt av egen kompetanse, kolleger og bedriften. Fokusert på kundens behov og kvalitet på leveranse. Entusiastisk i forhold til sine oppgaver og omgivelser.

 

Vår historikk

Vi har 45 års historie som leverandør av regnskapstjenester. Steinar Jacobsen overtok virksomheten fra Kaare Hov den 01.11.1994, etter han startet å arbeide i selskapet i 1988. Etter overtakelsen har virksomheten fortsatt sin fot i landbruket med ca 25 % av omsetningen og tilsvarende årsverk og antall kunder som ved overtakelsen, men det har vært en kraftig vekst i annen næringsvirksomhet.

I 2004 ble det til da personlige selskapet overført som et aksjeselskap, men med samme eier som tidligere, Steinar Jacobsen. Ved utgangen av 2017 er vi 16 ansatte, hvorav 7 er autoriserte regnskapsførere.

Alle våre ansatte har en solid erfaring fra regnskapsbransjen. I tillegg har noen bakgrunn fra revisjon, næringsliv og bank. Våre kunder er små- og mellomstore bedrifter. Naturlig nok er Larvik/Sandefjord­området sterkest representert, men vi har også kunder med tilhold i andre deler av landet og det store utland med bl.a England og Tyskland. Vår store kontaktflate, samt gode referanser, har gitt oss et jevnt tilsig av nye kunder i selskapets levetid.

SAGA Admin Solutions AS er et søsterselskap under samme paraply, men arbeider i større grad med rådgiving og konsulenttjenester som ikke er direkte relatert til tradisjonell regnskapsførsel. Selskapet har sin historikk tilbake til 1973, da Kaare Hov overtok som regnskapsfører for medlemmene i Seierstad Regnskapslag.