Til hovedinnholdet

Aktuelt

22.04.2021

Regnskapskontor for gründere og oppstartsbedrifter

Saga Regnskap og rådgivning bidrar til at starten for gründere blir enklere. Vi sørger for at du har orden på økonomien og vi gir gode råd på veien. Du kan vokse sammen med oss!

Les mer
22.05.2018

Arbeidsavtaler - sommervikarer

Husk at det skal foreligge skriftlig arbeidsavtale som oppfyller kravene i Arbeidsmiljøloven med sommervikaren. Skal arbeidsforholdet vare under en måned må arbeids¬kontrakt inngås umiddelbart og senest samme dag som arbeidet tar til. Skal arbeidsforholdet vare i mer enn en måned, må det inngås arbeidskontrakt snarest mulig, eller innen en måned.

 

Les mer
22.05.2018

Feriepenger - noen punkter

Det er mange viktige momenter rundt feriepenger, både rettigheter og plikter for både arbeidsgiver og arbeidstaker. Noe har nesten blitt en sannhet uten at det bygger på regelverket.
Vi forsøker her å ta noen innspill, og vanlige momenter, så ta kontakt om dette gjelder deg.

Les mer
22.05.2018

Vi satser og starter med ny profil

Saga Services er en kjede av regnskapskontorer som ikke ønsker å selge sine virksomheter, men være eid lokalt.  Vi ønsker allikevel stordriftsfordeler og samarbeider for å bli bedre. Økt digitalisering og tekniske løsninger er krevende for enkeltkontorer. Da er det godt å kunne trekke på ressurser sammen.

Saga Services har fire selskaper i Telemark og Vestfold, lokalisert på 6 steder. Skien, Larvik, Sandefjord, Tønsberg, Revetal og Horten (Bakkenteigen).  Vi tilbyr tjenester innenfor økonomi, administrasjon, regnskap og personaladministrasjon til det lokale næringsliv inkludert landbruk, men også til selskaper i hele landet og internasjonalt. Vi er omtrent 50 ansatte og omsetter i vårt område for omtrent 45 mnok.

Les mer
22.05.2018

Automatisert regnskap for småbedrifter

De aller fleste av våre kunder er mindre bedrifter, og vi har nå lagt ned ressurser for å tilpasse programmer , funksjonalitet og rutiner for at det skal være økonomisk forsvarlig også for de minste å ta i bruk avanserte rutiner for å forenkle de daglige rutiner.

Les mer
23.01.2018

Har du en idè, eller en gründer i magen?

Skal du etablere ny virksomhet eller ønsker konkrete effektiviseringsforslag? Bruk oss som sparringspartner, kunnskapsbank eller til å utføre konkrete oppgaver. Kapitaliser på vår kunnskap!

Les mer
23.01.2018

Outsource, sette ut regnskapet til oss

Saga Regnskap Sandefjord leverer alt innen regnskapstjenester og økonomisk rådgivning. Vi kan ta hele regnskapet eller kun utføre enkeltoppgaver. Vi har effektive rutiner som sparer deg for tid og penger.

Les mer
23.01.2018

Automatisering, gjør ting maksimalt 1 gang

Automatiser bedriftens administrative oppgaver og økonomistyring med skybaserte tjenester. Spar tid og reduser kostnader knyttet til administrasjon og få et mer oppdatert og tilgjengelig regnskap.

Les mer