Til hovedinnholdet

Om oss

Saga Regnskap  hjelper små og mellomstore bedrifter i Øst-Norge til å øke effektiviteten og øke lønnsomheten. Du møter mennesker med et genuint ønske om at bedriften skal lykkes. 

Saga Regnskap Bø AS  har levert tjenester av høy kvalitet til næringslivet siden 1976 som Bø Regnskapskontor. Vi leverer tjenester innen regnskap, lønn, årsoppgjør og rådgivning. I tillegg tilbyr vi også utleie av økonomisjef, regnskapssjef og controller. Vårt nettverk består av registrerte revisorer, autoriserte regnskapsførere og advokater med bred erfaring innen en rekke bransjer. Vi er opptatt av kvalitet i leveransen hvor involvering og eiernes følelse hos våre kunder vektlegges. Gjennom nært samarbeid og kompetansedeling ønsker vi å være en fremtidsrettet og fremtidsrettet samarbeidspartner.  

Systemløsene vi benytter er moderne og effektive. Digitalisering og automatisering sammen med vår kompetanse bidrar til å styrke og utvikle din virksomhet. Graden av automatisering og digitalisering tilpasses din virksomhet og dine ønsker. Fra vårt kontor i Bø, vi håndterer kunder fra fjern og nær.  

Vi kan tilby deg høy faglig kompetanse og moderne teknologi. Vårt fremste konkurransefortrinn er at vi kan tilby kombinasjonen av nærhet til kunden, spisskompetanse innen vårt brede fagfelt og bruk av fremtidsrettet teknologi.