Til hovedinnholdet

Om oss

ROS Økonomi AS  er et frittstående regnskapsførerselskap med medlemskap i Regnskap Norge, og har avtale med bondelagets serviceavtale.

Våre kunder er alt fra små- og mellomstore bedrifter, til større aksjeselskap. Naturlig nok er Re og Vestfold sterkt representert, men vi har også kunder med tilhold i andre deler av landet. 

Vårt hovedkontor ligger midt i sentrum av Revetal. Vi har enkel adkomst og gratis parkering rett utenfor døren. I tillegg har vi en en kontorplass i Horten, nærmere bestemt på Forskningsparken på Bakkenteigen. Her jobber vi tett på gründere.  Vi tar også imot kunder på dette kontoret dersom det er aktuelt.

Bokstavene ROS skal også henspille at det er bedre å motivere ved å gi et klapp på skulderen enn å sette opp pekefingeren, noe som vi i vår bransje kanskje har lett for. Dessuten kan vi også assosiere ROS med regnskap og skatt, eller f.eks. råd og strategi.

I 2019 er vi totalt 21 ansatte, i hel og deltidsstillinger. Alle våre ansatte har en solid erfaring fra regnskaps bransjen. I tillegg har noen bakgrunn fra bransjer som ligner våre f.eks. revisjon og bank. Andre har også yrkeserfaring fra næringsliv og helt andre bransjer slik som kokk eller landbruk.

Gjennom motiverte og dyktige medarbeidere skal ROS Økonomi AS være en god samarbeidspartner innen økonomiske og administrative oppgaver