Til hovedinnholdet

MA Regnskap - Saga Services sitt nordligste kontor

Med kontorlokaler på Setermoen, er MA Regnskap det nordligste regnskapskontoret i Saga Services. Fra administrasjonssentrumet i Bardu kommune leverer de regnskapstjenester til kunder i Bardu, Salangen, Lavangen, Gratangen og Målselv.

Vi ønsker at du skal lykkes

I snart 25 år har Mari-Ann Marthinsen Nergaard drevet regnskapskontor og levert regnskapstjenester til bedrifter i Bardu og nærliggende kommuner. Med lang og bred erfaring innen regnskapsfaget jobber Mari-Ann og hennes kollegaer for at kundene skal lykkes med verdiskapning i sine firma. Med kunden i fokus tar de ulike oppdrag innen regnskap, lønn/hr, rådgivning og fakturering.

Del av en større enhet - Saga Services

Ved sitt medlemskap i Saga Services kjeden er MA Regnskap del i et fellesskap som kommer til god nytte for et regnskapskontor på deres størrelse. Dette sier Mari-Ann om det å være del av Saga Services:

- Som daglig leder i et regnskapskontor klarer man ikke å ha alle svarene selv. Regnskapskjeden Saga Services består i dag av totalt 24 kontor, og ledere og ansatte har ulik bakgrunn og tverrfaglig kompetanse som gjør at vi gjennom god samhandling og kommunikasjon kan ta ut potensialet vårt.

- Saga Services jobber for å trygge rammer, og legger til rette for inkludering og innovasjon slik at vi skal fortsette å være konkurransedyktig i fremtiden.

- En annen fordel med å være del av Saga Services er at vi kan dra nytte av stordriftsfordelene samtidig som vi har lokalt eierskap og selv bestemmer hvordan vi driver og utvikler vårt eget firma.