Til hovedinnholdet

VI SØKER STATSAUTORISERT REGNSKAPSFØRER

Frodig Økonomi er et moderne regnskapskontor på Nesbyen med ti ansatte og en kundeportefølje innenfor et bredt spekter av næringer og selskapstyper. Vi er medlem av den landsomfattende regnskapskjeden Saga KL, hvor vi får god nytte av et større faglig regnskapsnettverk i tillegg til at vi er selvstendige, lokalt eid og kan ta egne valg. Vi har fokus på kundens ønsker og behov, tilrettelegger kundens økonomisystem i tråd med den teknologiske utviklingen samtidig med at vi tilbyr en moderne løsning for våre kunders regnskaper. I dag blir de fleste regnskaper betjent i regnskapssystemene Tripletex, PowerofficeGo og Visma Business.

I tillegg til basistjenester innen regnskap, lønn og årsoppgjør, tilbyr vi bred rådgivning innen økonomi og regnskap, samt eierskifte både innen landbruk og andre virksomheter.

Frodig Økonomi AS søker etter en statsautorisert regnskapsfører/revisor til vårt regnskapskontor på Nesbyen. Arbeidsoppgavene vil være hovedsakelig knyttet til oppdragsansvar på aksjeselskaper og andre forretningsregnskap.

Vi søker en person som er
• nøyaktig og pliktoppfyllende
• lærevillig og ønsker å utvikle både seg selv og bedriften
• serviceinnstilt og imøtekommende

Vi vil tilby en variert stilling med en bred kundeportefølje hvor du vil arbeide innenfor mange fagfelt.


Send søknad og CV til: post@frodigokonomi.no eller til
Frodig Økonomi AS, Postboks 4, 3541 Nesbyen.
Kontaktperson: Geir Olav Alu Brøto.
Har du spørsmål, kan du ta kontakt på telefon 32070300