Til hovedinnholdet

Drammen - Statsautorisert regnskapsfører

Saga Regnskap Drammen søker en statsautorisert regnskapsfører med erfaring fra regnskapsbyrå. Lang erfaring kan kompensere for autorisasjonen.

Vi søker en autorisert regnskapsfører med erfaring fra regnskapsbyrå. Lang erfaring kan kompensere for autorisasjonen. Man må kunne jobbe selvstendig med en egen kundeportefølje fra A til Å. Må være nysgjerrig på faget og lysten på å utvikle seg videre på regnskapsnær rådgivning. Du må ha god arbeidskapasitet i perioder som kan være hektiske.

Du kan søke på stillingen her: https://www.finn.no/

Vi har kunder i ulike bransjer. Vi bruker moderne digitale løsninger som gjør arbeidet med kundene enklere og mer effektivt. Dette gjør jobben mer interessant både for oss og for kunden.

Vi kan tilby et trivelig og hyggelig arbeidsmiljø. Har god lønn, forsikrings- og pensjonsordninger, samt god bonusordning som er resultatorientert. Hyppige sosiale sammenkomster som er med på å knytte de ansatte og skape gode relasjoner.

Saga Regnskap Drammen er et autorisert regnskapsbyrå med lang og bred erfaring innenfor de fleste bransjer. Vi har hjulpet små og mellomstore bedrifter med økonomiveiledning og selskapsforvaltning siden 1968. I dag er vi 24 ansatte, hvorav halvparten er autoriserte, og er et av regnskapskontorene i Drammen med sterkest vekst de siste fem årene. Selskapet er lokalt eid av ansatte. Vi er en del av Saga KL kjeden som har vokst til å bli den største franchisekjeden i Norge.