Til hovedinnholdet

Saga Regnskap & Rådgivning søker leder av regnskapsbyrå/COO

Arbeidsgiver: Saga Regnskap & Rådgivning AS

Stillingstittel: Byråleder/ COO

Frist: 08.05.2023

Ansettelsesform: Fast

 

Saga Regnskap & Rådgivning er et autorisert regnskapskontor med avdelinger i Vestfold og Telemark. Vi søker en statsautorisert regnskapsfører eller revisor i rollen som Byråleder/COO, med lederansvar for våre avdelinger. Vi har store ambisjoner om ytterligere vekst - en vekst som skal være basert på moderne digitale løsninger og et sterkt faglig arbeidsmiljø. Selskapet har i dag over 70 ansatte, og leverer tjenester innenfor digital, regnskap og rådgivning til over 2.000 kunder.

Vi arbeider faglig på tvers av alle avdelingene i selskapet. Som leder hos oss vil du få en allsidig hverdag og du vil jobbe med mange ulike bransjer og virksomheter. Vi vil være tett på det lokale næringslivet, og vi har et stort kundefokus. Ved hjelp av et høyt faglig nivå og et godt arbeidsmiljø, skal vi gi våre kunder den aller beste kundeopplevelsen. For å oppnå lønnsomhet hos våre kunder, fokuserer vi på gode digitale løsninger, herunder rapportering, analyser og rådgivning, som gir verdi til kunden.

Sentrale arbeidsoppgaver vil være ledelse av dagens sju avdelinger, som geografisk dekker Vestfold og Telemark. I tillegg omfatter stillingen deltakelse i og ledelse av kundeprosjekter, veiledning og utvikling av våre avdelinger og ansatte, presentasjoner og analyser, og du vil også være ansvarlig for den videre utviklingen av løsninger og metodikk.

Hos oss vil du være sentral i selskapets ambisjoner om videre vekst. Du blir en del av et arbeidsmiljø som er preget av evne og vilje til videreutvikling, med et stort engasjement for faget – alltid med kunden i sentrum. Et godt faglig arbeidsmiljø er helt sentralt for å skape verdier for våre kunder. Vi ser etter deg som er opptatt av kontinuerlig utviklingsarbeid, og som engasjerer, motiverer og sikrer at våre kunder får den aller beste opplevelsen.

Ansvarsområder og oppgaver

 • Daglig ledelse av Saga Regnskap & Rådgivning AS
 • Oppfølging av avdelingsledere
 • Organisasjonsutvikling og kulturbygging
 • Faglig ansvar for kurs- og oppdateringsprogrammer
 • Ansvar for kvalitetssikring og hvitvaskingsrutiner
 • Videreutvikling av byråets tjenestetilbud
 • Markedsarbeid – med evne til å skape og vedlikeholde en kundeportefølje
 • Personalansvar
 • Økonomisk rapportering og analyser av avdelinger/konsernet
 • Kontinuerlig utvikling av digitale plattformer og arbeidsmetodikk
Kvalifikasjoner
 • Bachelor eller master i økonomi
 • Autorisasjon som regnskapsfører eller revisor
 • Gjerne erfaring fra lignende rolle, alternativt er dette det neste steget i din karriere
 • Evne til og forståelse for videreutvikling av digitale systemer og metodikk

Vi ser etter deg som tar initiativ og er løsningsorientert. Du er proaktiv, kommersiell og sosial. Du liker å bidra til et godt arbeidsmiljø og er opptatt av fremdrift. Du er utadvendt, positiv og samarbeidsvillig, og du liker å bli utfordret. Du har gode kommunikasjonsevner og brenner for faglig og digital utvikling.

Kontaktinformasjon: Har du spørsmål er du velkommen til å kontakte Ove Haugen i Selector Finance på telefon: 923 43 900 eller e-post: ove@selector.no.
 

Om arbeidsgiveren

Saga Regnskap og Rådgivning AS er lokalisert i Vestfold og Telemark. Vi brenner for våre kunder og holder fokus på gode kunderelasjoner, å være en god sparringspartner, en proaktiv rådgiver, finne de optimale løsninger og samarbeidsformer, og benytte moderne programmer og hjelpemidler tilpasset den enkelte kunde. Dette medfører at Sammen skaper vi verdier. Vi vil gi våre kunder og ansatte en trygghet og langsiktige samarbeidsrelasjoner, og sammen skape vekst.

Vi har et internt miljø der vi jobber kontinuerlig og systematisk med opplæring og utvikling av våre medarbeidere. Vi fokuserer på kompetanse innen effektivisering, forbedring og utvikling av våre kunders drift.

Vi teller nå over 70 medarbeidere, og har over 2.000 kunder, primært i Vestfold og Telemark. Omsetningen i 2022 var på 69 mnok.

Sektor: Privat
Sted: Elveveien 32, 3262 Larvik
Bransje: Økonomi og regnskap
Stillingsfunksjon: Økonomi og regnskap, Økonomi og regnskap / Regnskap, Ledelse

Les mer om stillingen her.